Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Lehet oriás kigyó a kertembe?

Lehet oriás kigyó a kertembe?

Figyelt kérdés
Egy hete ment át előttem az UDVARBA egy 250 cm kígyó átment elöttem akkor nem is foglalkoztam vele most megjelent egy méter mély lyuk 15cm széleskígyóé lehet amit látam kigyó max 12cm átmérőjü volt

2023. aug. 16. 21:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
Egy kert az Amazonas mocsaras, esőerdővel övezett részén anakondával. Szerencsés ember
2023. aug. 17. 16:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha magyarországon élsz az durva ahogy erről írtál, hogy ennyire természetes lenne erre? "Egy hete ment át előttem az UDVARBA egy 250 cm kígyó átment elöttem akkor nem is foglalkoztam vele"

Hát előttem az udvarba nem megy át óriáskígyó soha, és pláne nem fordulna elő olyan, hogy nem foglalkoznék vele. Megijednék, rohadtul csodálkoznék stb, nem hinném el. De hogy ne foglalkoznék vele? 😯🤔 Akkor most az a kérdés, hogy óriáskigyót láthattál-e, vagy az hogy ha ott egy nagy lyuk az udvarodban, az azért van ott, mert odaköltözött egy mégnagyobb kígyó? 🤔😲😲😲

2023. aug. 18. 15:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"250 cm kígyó átment elöttem akkor nem is foglalkoztam vele"

Ez elég furcsa, mármint, hogy nem foglalkoztál vele. Ne csodálkozz ha jött egy még nagyobb.

Máskülönben az eddigi gyogyszereidet inkább hagyd el.

2023. aug. 20. 23:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen lehet.

Szép egzotikus országban lakhatsz. Ahhoz képest, hogy egy külföldi kertből írsz, egész jó vagy magyarból és megbocsátható a sz@r helyesírásod

2023. aug. 21. 23:13
 15/15 Önjelölt igazságosztó ***** válasza:
Az erdei sikló és a haragos sikló randa nagyra megtud nőni(ráadásul aki fél tőlük az még nagyobbnak is látja őket mint amekkorák valójában így lehet az a 250 cm ,,csak" 180-200 igazából), így aztán lehet egy őshonos kígyót láttál...
2023. szept. 6. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!