Melyik vadon élő macskaféle a legszebb (az alábbiak közül)?
Ocelotot beletehetted volna, mert az is nagyon szép állat!
Nehéz kérdés, mert mindegyik fenséges és lenyűgöző macskaféle!
Jaguár és hópárduc között őrlődöm. Legyen a hópárduc!
A hópárducban az a lenyűgöző a kinézete kívül, hogy azon a zord, kietlen helyen képes megélni!
A jaguárban az a csodálatos, hogy milyen hihetetlenül erős! A kajmánnal is képes elbánni! Sőt! Gyakori zsákmánya!
Ami viszont szomorú, hogy egyik általad említett macskaféléből sincs sok és mindegyik védett!
Ezek az állatok érdemelnének több védelmet! Nem a kártékony, emberre igen veszélyes barnamedve... Ami egyes országokban már bejár a házak udvarába is gyilkolni...
Utálom a medvéket!
#5:
NEKED nem szép, másnak pedig igen. Ennyi.
9 vagyok.
Miért kell lepontozni azt hogy tetszik nekem egy állat. Pláne olyan ami szavazó-listán is szerepel?
9/16:
Talán azért, mert az általad említett "színváltozat" kamu. Ráadásul úgy nem tetszhet semmi, hogy nem is láthattad, mert nem készült róla sosem fénykép, mert nem létezik...
18, egyébként a wiki-re bárki írhat bármilyen hülyeséget, amíg észre nem veszik :D Én emlékszem még a lamantinokról szóló bejegyzésükre, amiben valakinek megszaladt a fantáziája.
És a képen szereplő tigris is egy gyenge photoshop munka eredménye, ahol csak fekete-fehérré tette. Látszik, hogy kiütötte a színeket, de ez nem valódi szürke bunda.
Informálódj, és ne nyalj be mindent, amit eléd tesz az internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!