Mit csinálnál ha medvével találkozol az erdőben?
Először is bemutatkoznék neki, mert úgy illik.
Majd egy hosszú eszmecsere után elköszönnénk egymástól. :)
Első lépésben bokáig f..nám magam.Ha támadólag jönne akkor@
Ha lehet szűk helyekre ,vagy szűk helyeken keresztül menekülnék,ha nincs ilyen akkor fággal hadonásznák és ordítanák, ha ez nem hatásos, meghalnék.
Hülyére erőszakolnám a szőrös kik*rt s*eggét hát mit ijesztgetne ő ott engem!🤣 Be lenne castingolva rendesen utána f*sszal pofoznám aztán elzavarnám az istenf*szára🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Most ki is sétálok és elkapok egyet nekem ne mászkáljanak ilyenkor!
Viccet félretéve próbálnék nagyon nagyon lassú mozgással kihátrálni a látóteréből. Ha meg alapból támadásba lendülne akkor futni fölösleges tehát igy próbálnék ahogyan előttem is írták szűk helyekre vagy helyeken át menekülni vagy feljutni egy legközelebbi fára törnék egy gallyat és a szemét,orrát ütlegelném,szúrkálnám, ha ez nem jönne be akkor orditanám neki gyere te kutyag*ci hát szétszakítalak teeeeee aztán megpusztítana és ennyi 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!