11/27 anonim válasza:
Szokott bicikizni mindenfelé egy sapkás medve pesten.
12/27 anonim válasza:
Erdélyben, ha meg azt akarod hogy átkaroljon mintha tesók lennétek akassz a nyakadba egy kis szalonnát. Imádják
13/27 A kérdező kommentje:
De ugye ott Szlovákiába nem fehér medve van?! Barna kell hogy hihető legyen H tesokak vagyunk
2023. máj. 10. 21:14
14/27 anonim válasza:
Sárgák ilyenkor még mert sápadtak de idővel bebarnulnak a napon.
15/27 A kérdező kommentje:
Most akkor ezek szlovákok vagy kínaiak
2023. máj. 10. 21:24
16/27 anonim válasza:
Csávókám, a humorra van külön kategória ;)
17/27 anonim válasza:
Ezek tibeti szlovák kínai medvék, mert keveredtek, de olyan papírokkal rendelkeznek amilyet csak szeretnél.
18/27 A kérdező kommentje:
Hétvégén elmennék miskolci vagyok,mennyi oda az út ? Egy óra alatt megjárom? Beszélnek ott magyarul?
2023. máj. 10. 22:07
19/27 A kérdező kommentje:
A medve beszél magyarul?
2023. máj. 10. 22:07
20/27 anonim válasza:
Mivel mennél?Nem mindegy.Gyalog nem hiszem hogy odaérsz egy óra alatt, de ha tudsz lopni egy biciklit és gyorsan tekersz akkor van esélyed rá.
Van amelyik tud van amelyik nem tud Magyarul de szerintem mindegyiknek van okos telefonja azon van fordító így nem lesz nyelvi akadály szerintem.
Ajándékot vigyél azért neki mert biztosan szívesebben tereferél majd veled ha viszel neki valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!