2/27 anonim válasza:
Állatkert, Dolny Kubin. Ott voltam tavaly, de a medve csak szlovákul érti a vezényszót, angolul és magyarul nem. Si si taky krasny, mondd ezt neki és odabújik hozzád :D
3/27 A kérdező kommentje:
De szenélyesen akarok vele találkozni nem ketrecen keresztül, és át akarom karolni....
2023. máj. 10. 20:59
4/27 anonim válasza:
Dolny Kubin, Trencsény. Itt vannak hazánkhoz legközelebb rezervátumok, ahol a medvék szabadon élnek. 40eur a belépő, rendelhető kofola :D Tök szuper minden, igazi slovensky paradajky:D
5/27 anonim válasza:
"De szenélyesen akarok vele találkozni nem ketrecen keresztül, és át akarom karolni...."
Darwin díjra-e pályázol, barátom?
6/27 A kérdező kommentje:
pózolni is tud a medve mintha tesók lennénk?
2023. máj. 10. 21:02
7/27 anonim válasza:
Előbb varrj a ruhádra kicsi csengőt
8/27 anonim válasza:
Én is a szlovákiai Dolny Kubin-t ajánlom. Pózol is, menjél oda el, tényleg felejthetetlen. Nem bánt a medve, Baluš-nak hívják. Barátságos. Nekem vannak jó képeim, tavaly nyáron voltam
9/27 A kérdező kommentje:
A Szoboszlais gólörömöt is tudja?
2023. máj. 10. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!