Veszett a macska? SŰRGŐS!! (megharapott)
Megharapott egy kb. 3 hónapos kismacska, bejött a kertünkbe és megetettük, megitattuk kb már 2 órája lehet nálunk mert ahogy az állapotát nézzük gazdátlan, szal lehet befogattuk volna mert megsajnáltuk…
Kivittuk a hátsó kertbe hátha pisilnie kell és hirtelen oda futott a tacsink ezért a macska megilyedt, felugrott és vételenül megharapott…
A bal tenyeremem a hüvelykujjam alatt, eléggé fáj és vérzik/vérzett.
Csak egy kis pont (nyilván a foga helye) melette még egy kicsi de az épp hogy csak vöröslik talán picit vérzik de az nem fáj…
Mitcsináljak? Szerintetek veszett volt a macska? Menjunk orvoshoz?
Amikor megharapott egyből beszaladtam és előszőr kinyomtam a vért belőle aztán pedig csak zsepivel törölgettem pár perc után a csap alá tartottam.
(Attól féltem, hogyha egyből a csap alá tartom, csak megkönnyebíti a macska nyálának terjedését)
Jézusom, nyilván az a szerencsétlen macska csak megijedt a kutyától és ijedtében harapott, nem vadmacska...
És nem is veszett, annak vannak tünetei, amibe az állat 1-2 nap alatt belehal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!