Igaz-e, hogy a szűz őzek menstruáló nőket vesznek célba?
Figyelt kérdés
Ennél a kérdésnél többen is írják https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__vadallatok__11506600.. és nem tudom hogy ez csak amolyan legenda, vagy tényleg félteni kell az erdőben lányainkat menzeszük idején a fajtalankodó őzbakok haragjától? És ha esetleg van valóságalapja ezeknek az eseteknek, hogyan tud egyáltalán végezni egy őzike azokkal a nőkkel? Továbbá van-e valamilyen hatásos szűzőz űző, vagy ilyenkor jobb, ha inkább nem is mennek az erdőbe?2021. dec. 26. 23:59
3/11 anonim válasza:
Üzekedés idején valóban van rá esély, hogy menstruáló nőre támadjon őzbak. Hovatovább sajnálom a környezeted. Nem a legélesebb kés vagy te sem
4/11 anonim válasza:
Neked az élénk fantáziád már túllőtte a határt, menj elmeorvoshoz inkább.
5/11 A kérdező kommentje:
Akinek egyik kérdéshez sincs halvány lövése vagy csak veszekedni, bunkózni akar (lásd: 1., 3., 4. válaszoló) az mehet innen szépen a politika témába a többi 10-es iq-jú suttyó közé. Értelmes válaszok továbbra is jöhetnek.
2021. dec. 27. 09:51
6/11 anonim válasza:
Igaz.
És nem csak őzek. Ezért van az, hogy az állatkertekben odafigyelnek erre, hogy ne legyen támadás.
Sőt, ha elmész a budapesti rendőrmúzeumba, ott van is egy gyilkos őz fejpreparátuma.
Az előttem válaszolók meg nem értem, hogy minek írnak olyan témához, amiről gőzük nincs?
De az állatorvosin is tanítják.
7/11 A kérdező kommentje:
Váó!
2021. dec. 27. 10:16
8/11 anonim válasza:
Kérdező, pofád lapos. Csak mert nem tetszik a tényállás, máris belekavarod a politikát? Szánalmas. Amúgy első voltam.
10/11 anonim válasza:
Nem a szűz őz, hanem az dámvad és az őzbak képes erre sajnos. Vigyázni kell, volt ebből már több haláleset. Be akarja a nőt hajtani a csordába ilyenkor…:( Vadász ismerőseim előtt ez ismert jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!