Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Akitől elszökött a fekete...

Akitől elszökött a fekete párduc az miért nem áll ki hogy az övé volt?

Figyelt kérdés

Aki tudja miről van szó annak felesleges mondani.

Ha szerette azt az állatot akkor miért lapít? Miért nem veszi fel a kapcsolatot a rendőrséggel vagy médiával és mond el mindent arról a szerencsétlen állatról hátha van valami olyan info amivel könnyebben rá lehet bukkanni. Mi motiválja ezt a lapítást? Ha nekem lenne illegálisan egy fekete párducom és olyan hülye lennék hogy elveszítem akkor lenne vér a ..szomban kiállni és elmondani, ugyanis csak az érdekelne hogy mielőbb meglegyen és biztonságban legyen még akkor is ha soha nem láthatom viszont. De ezt a valakit kvázi mintha nem érdekelné az állat sorsa.

2021. dec. 23. 13:19
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:
22%
Mert egy cica volt.
2021. dec. 23. 15:23
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

szerintem már befogták rég.. semmi hír róla, nem látta senki. Lehet, hogy már a felvételt követő 1 órán belül befogta a tulaj.

Különben se élné túl az éjszakai mínuszokat.

2021. dec. 23. 15:58
 23/42 A kérdező kommentje:
tehát valószűleg ha nem fogták be úgy mostanra már biztosan elpusztult volna ?
2021. dec. 23. 16:01
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg egyáltalán nem talált semmiféle ennivalót azóta, akkor megvan rá az esély. De annak kicsi az esélye, mert egy ekkora dög ha igazán éhes, akkor bizony sok mindent meg tud enni.
2021. dec. 23. 16:10
 25/42 anonim ***** válasza:
22%
Asszony parducbol akar bundat ... elindultunk a fiukkal :)
2021. dec. 23. 16:47
 26/42 anonim ***** válasza:
4%
Miert ne talalna etelt, en is talalkozom minden nap ozikevel ... meg ilyenek.
2021. dec. 23. 16:48
 27/42 anonim ***** válasza:
51%
Valószínű valami nem legális állatkert vagy cirkusz tulajdona, és ha kiállna, kiderülne, hogy illegálisan tart állatokat.
2021. dec. 23. 16:53
 28/42 anonim ***** válasza:
78%

Hülye lenne jelentkezni. Ki tudja mi minden van még a birtokán. Egyéb illegális állatok, kokain, lőfegyver... stb.

Azt tudom elképzelni, hogy a gazdája már befogta. Azóta se látták sehol.

2021. dec. 23. 18:51
 29/42 A kérdező kommentje:

Na jó, de akkor legalább hagyjon valahol egy floppy lemezt amin rajta van hogy elfogta már nem kell a para biztonságban van a macsek.

Komolyan aszívem szakad meg szegényért :((

2021. dec. 23. 21:20
 30/42 anonim ***** válasza:
68%
szerintem, ha nem fogták volna már be, elkapott volna pár kutyát, háziállatot minimum..
2021. dec. 24. 07:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!