Akitől elszökött a fekete párduc az miért nem áll ki hogy az övé volt?
Aki tudja miről van szó annak felesleges mondani.
Ha szerette azt az állatot akkor miért lapít? Miért nem veszi fel a kapcsolatot a rendőrséggel vagy médiával és mond el mindent arról a szerencsétlen állatról hátha van valami olyan info amivel könnyebben rá lehet bukkanni. Mi motiválja ezt a lapítást? Ha nekem lenne illegálisan egy fekete párducom és olyan hülye lennék hogy elveszítem akkor lenne vér a ..szomban kiállni és elmondani, ugyanis csak az érdekelne hogy mielőbb meglegyen és biztonságban legyen még akkor is ha soha nem láthatom viszont. De ezt a valakit kvázi mintha nem érdekelné az állat sorsa.
Ez is lehetséges matematikailag de nem tartom túl valószínűnek.
Ha így is történt pl egy ingatlanon belül, és a lakott területre ki is jut egy ilyen állat akkor sem hiszem hogy ne vennék észre és ne fognák meg a hatóságok, tudom hogy nagyon jól tudnak rejtőzködni de annyira azért nem érzi magát otthon egy ilyen környezetben hogy ne lássák meg a környéken. Főleg hogy valószínűleg rémült. Nem beszélve arról hogy ha valakit megölt az is kiderült volna nagy valószínűséggel.
Én valószínűbbnek tartom hogy "sétáltatás" közben lógott meg. És így jutott ki a "vadonba" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!