Láttátok a fekete párducot ami vidéken kóborol?
De amugy megnyugodhatsz engem is lepontoztak elozo valaszaimban. Szerintem te is de nem érdekel. Veled ellentétben. 14-es vagyok.
2021. dec. 11. 22:09
Ha a kérdező nem a szerválra gondolt, akkor miért azt a cikket linkelte be? A lepontozásokat és mindezt összevetve olyan érzése van az embernek, hogy mind egy troll áldozatai vagyunk.
2021. dec. 11. 22:10
Amugy 7-es ez nem a szerval ez ha valodi akkor egy afrikai vagy indiai fekete parduc es azert neccesebb a dolog mert veszélyes. Siman emberre nézve is.
2021. dec. 11. 22:11
16-os a link egy parducrol szol ahol csak megemlitik a befogott szervalt a cikk végén. Nincs koze hozza csak abban hogy valoszinuleg ez is illegalis allattartok műve.
2021. dec. 11. 22:13
Én úgy látom, hogy az előtér a fákkal utólag lett rátéve egy másik videóra, amin a fekete macska megy a füves területen. Az előtét videó adja meg azt az illúziót, hogy a macska nagyobb, mint a valóságban. Látszik, hogy az előtét videó remeg a hátsóhoz képest.
2021. dec. 11. 22:15
Amug ilyen eseteknel szerintem pl. Az ilyen jellegu kerdesek gazdait is csekkoltatnam akik ilyen kerdeseket irtak hogy mo-on lehet-e ilyen es ilyen vadállatot tartani. Ki tudja hogy van-e kozottuk illegalis vadallat tarto. Par honapja divatos kerdes volt es most meg ket ilyen eset is volt.
2021. dec. 11. 22:16
12, te mit szívsz? A kérdező azt a cikket linkelte be, aminek az a címe, hogy "Pumaszerű nagymacskát láttak az utcán Kiskunhalason" és ez a fekete nagymacskáról szól, amit láthatsz is a videón ami a cikkben van.
Nem a novemberi szerválos cikket linkelte, hanem a mai feketemacskásat. Érdekes hogy mindenki más el tud igazodni egy Index cikken.
2021. dec. 11. 22:47
18/22 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom azokat akik egy ennyire egyértelmű videót és újságcikket nem képesek sem felfogni sem értelmezni.
A többieknek köszönöm a válaszokat.
#17 Akkor most idézek a cikkből...
"Elkapta a koronavírust, és elpusztult a Bükkben talált szervál
Kedden szállították a Fővárosi Állat- és Növénykertbe."
Te mit olvastál?
2021. dec. 12. 17:08
20/22 A kérdező kommentje:
"Pumaszerű nagymacskát láttak az utcán Kiskunhalason"
Ráadásul NAGYBETŰVEL szedve!
+ video is van, mégis kiforgatja pár agyhalott az egészet.
Kapcsolódó kérdések: