A szakértő szerint háznál tarthatták, mert alaposan el van hízva.
Persze illegálisan.
Valoszinu tenyleg egy nagymacska ... es a szinebol adodoan feketeparduc lesz. Vagy illegalisan tartott, vagy Szerbiabol jott at ... de siman lehet, hogy egy cirkuszbol szokott meg (majd kiderul).
De azert nekem az a tapasztalatom, hogy ez csak a bulvar hirverese ... nagyjabol egy eve az obudai szigeten panikoltak egy vaddisznotol - en azonnal kimentem, de nem volt diszno sehol ... fel eve a Borzsonyt zaklatta egy medve - persze, hogy indultam, de medvet nem talaltam ... most feketepardus - hajnalban indulok, de biztos nem lesz semmi (?)
En is a cirkuszra tippelek vagy illegalis allattartora vagy deep fake hírekre.
Amugy szakertok szerint indiai vagy afrikai fekete parduc ha nem manipulalt video es nem egy lemaradt szarvasmarhara refaceltek.
Aki irta a szervalt nem olvastam vegig a cikket de most olvastam hogy koronavírusban pusztult el sajna.
En amugy nem is pontoztalak sehogyan sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!