Pitbull ellen hogyan kell védekezni ha utcán rám támad és mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
egyre többször látom kint van utcán gazdája nélkül2021. okt. 24. 18:20
21/29 anonim válasza:
20-as itt az egyetlen barom az te vagy!
22/29 anonim válasza:
Esetleg legyen nálad valami finom kaja (felvágott, jutalomfalat) és ha a szemtől szemben áll Veled, add oda neki és simogasd meg. Engem egyszer egy kutya ugatott, de amint meglátta nálam a kaját, elkezdte csóválni a farkát, megette és haverok lettünk. :D
23/29 anonim válasza:
Hogyne,van időd megszagoltatni az agresszív kutyával és az majd mint a mesében azonnal meg is szelídül neked.F*szt..
Ha fel is tűnik neki,hogy az kaja nálad és valami oknál fogva nem erőszakkal próbálja még azt is elvenni tőled akkor megeszi ami nálad van majd újra neked támad.👏
24/29 anonim válasza:
23# Miből gondolod, hogy agresszív?
25/29 anonim válasza:
Hát,ha meg akar támadni akkor az agresszív b*szdmeg nem csak ételkóstolónak ment.. 😂
26/29 anonim válasza:
És honnan vetted, hogy meg akarja támadni? :D
27/29 anonim válasza:
"Pitbull ellen hogyan kell védekezni ha utcán rám támad és mennyire veszélyes?"
Te már megint miről beszélsz,ha nem a kérdésről?
28/29 anonim válasza:
HA meg akarja... De szó sincs erről.
29/29 anonim válasza:
16 vagyok
a szomszédból kiszaladó pitbull jellegű kutyája megszaggatta a nadrágszáram közterületen, pedig nem csináltam semmi irritálót, csak lenyomtam a kapukilincset.
.
Miért olyan hihetetlen ez?
.
Csak azt sajnálom hogy mire vascsövet tudtam kézbe venni, addigra a szomszéd visszahívta a kutyáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!