Hogyan szállítják a zsiráfokat?
Figyelt kérdés
A cirkuszok hogyan szállítják a zsiráfokat? Lefektetik őket vagy lehajtatják a nyakukat, vagy hogyan?2021. okt. 6. 19:20
2/12 anonim válasza:
Feltekerik a nyakukat egy kábeldobra.
3/12 anonim válasza:
Csak ne úgy mint a Másnaposokban.
4/12 anonim válasza:
Zsiráf szállítóval. Viccen kívül rendes tréleren. Mint egy lószállító csak kb 2.5x magasabb. Ki van benne kötve oszt ennyi.
Amúgy cirkuszban nincs zsiráf :/
6/12 anonim válasza:
Egyetlen egy cirkusz van Magyarországon ahol van zsiráf(sajnos most nem jut eszembe melyik, de nagyon nagy szenzáció volt). Keresd meg melyik az és kérdezz ott. Itt nem igen tudunk segíteni.
8/12 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, hogy hogy szállítják őket. A cirkuszok közt, vagy máshol, az lényegtelen. Akár állatkertek közt is. Hisz állva magasabbak, mint a felüljáró. Talán azt tudom elképzelni, hogy altatva, de ez csak tipp.
10/12 A kérdező kommentje:
A magyar nemzeti nagycirkuszban van zsiráf és nem láttam a szállító kamionok közt olyan magasat amelyben elférne egy zsiráf nyaka. Csak felmerült bennem a kérdés, hogy hogyan, azért annyira nem fontos, hogy felkeressem őket ezzel kapcsolatban
2021. okt. 6. 20:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!