Fürjek életben maradnak a szabadban?
A vadásztársaságban mondták h engedtek ki 100 fürjet. Megkérdeztem h milyenek voltak de nem tudtak megmondani.
Azt mondták csak h barna volt.
Vannak kakasok és tyúkok is.
De szerintem japánok voltak.
Akkor mindenki hordta haza a fürjtojást amíg 1 helyre tojtak de most szétszéledtek.
De ezek életben maradnának 1általán? És ha igen kiköltenék a tojásokat?
Mert a japánok nem szoktak kotlani.
De kotlana? mert nagyon ritkán kotlanak meg.
Meg az hozzá van szokva h etetik és nehezen találna magának kaját mert az enyéim is alig eszik a füvet meg mindenféle zöldeket azt se nagyon akárják legelni se csak ha összetépkedem nekik apróra és azt is csak ha nagyon éhesek.
És a ragadozók elől se nagyon menekülnek mert úgy túl vannak tenyésztve h alig tudnak repülni(ez nem vonatkozik mindegyikre).
Nincs bennük sok túlélési ösztön.:(
:)
De nem elmaradottabbak a te fürjes tudásodnál :)
Életben szentem is megmaradna a nagyrészük egyébként azt egy másik ember vetette fel h nem ezt neki akartam bizonyítani
De a kotlást én mondtam a japán gazdasági fürj akkor h pontosabban mondjam (mert a japán fürjet valaki összefoglalásnak értelmezi mert sokáig főleg csak ez a háziasított fajta volt és nagy szerepe volt a többi fajta kitenyésztésében és ez volt és most is ez a leggyakoribb fajta) nagyon ritkán kotlik meg mivel amíg kotlik nem tojik új tojásokat úgyhogy kinevelték belőlü ezt írja a szakirodalom és ez a tapasztalatom és a fürjes barátaim tapasztalata is.
Égész évben tojik megfeleő tartással 300 fölött
De még szerényebb tartással is könnyen meglehet az évi 200
És a fészekrakással sem eksztrán foglalkozik, még annyira se mint a tojótyúkjaim (isabrawn).
És mielőtt írnátok hogy kérdeztem és nem fogadom el a választ akkor minek
Üzenek hogy ha csak aszt írnátok h megkotlik vagy nemkotlik vagy ezmellé igaz alátámasztásokat és nem ilyen nem hozzáértőeket amire csak következtettek akkor elfogadnám
De ne higgyétek, hogy bunkó vagyok légyszi
Nem rosszbol írom
Nem mondtam hogy mindenki azt mondtam hogy itt nálunk a legtöbb ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!