Szerintetek milyen állat vagy madár viheti el a szárítókötélre kiteregetett ruhát?
Nagymamimmal kimostunk, és a megszokott módon kiteregettem a ruhát az udvaron, illetve a tornácon kifeszített szárító kötelekre. Sajnos aztán el is romlott az idő, jött az eső, a szél. A tornácon le is fújt egy alsóneműt a szélroham, mert arra már nem jutott csipesz, leesett a betonra. Már aznap este nem foglalkoztam vele, azt gondoltam másnap, ha már nem szakad az eső, kilépek és visszateszem a madzagra, hadd száradjon. Ám másnapra az alsónemű legnagyobb megeleptésemre eltűnt. Néztem itt, ott az udvaron, a fűben, a bokrok alatt, de sehol sem volt. Arra gyanakodtam, talán patkány húzhatta be az odújába és azzal bélelte ki a vackát, vagy talán madár vihette el, ilyenkor szokásos fészekrakáshoz, annak kibéleléséhez. Szerintetek milyen állat lehetett, ami elviszi a kimosott, de még nedves ruhát?
Hallottam olyan webkamerákról, amiket gólyafészkekhez telepítenek és online nyomon lehet követni a gólyák életét. Ha most nagymamim lila selyembugyogója egy ilyen gólyafészekbe került a gólyamami fészeképítési ösztöne által, hát akkor nagyon sajnálom a gólyafiókák iránt érdeklődő leskelődőket.
nem valószínű, mert ott volt a többi kiteregetett ruha is, akkor akár azokat is elvihette volna, azok közül viszont nem hiányzik egy sem
a földről vitte el a lefújt alsóneműt valami, ezért gondoltam patkányra, de lehetett akár madár is, sőt akár kutya is, ha felbújik valahol a kerítésen
Én egy olyan macskáról hallottam aki hónapokig lopkodta a szomszédok alsóneműit és zoknijait, kész gyűjteménye volt :D
Igazából bármi lehetett. Akár a szél, akár egy állat, akár egy perverz pasi.
Meg is találtam a cikket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!