Nem, nem azonos a hím egyed az egész fajjal. Nem te akartad tudni hogy a tehén is bika-e?
2021. ápr. 12. 17:42
12/29 A kérdező kommentje:
Az nem én voltam.
Köszönöm az eddigi többi válaszokat is. ♥♥
2021. ápr. 12. 17:44
13/29 anonim válasza:
Ez egy nagy közönséges hímsoviniszta megközelités! Már elnézést!
A biologiai nemek nem léteznek, csak társadalmi konstrukciók. A vadkan kifejezés pejoratív értelme az évezredes patriarchális szemlélet proekciója az érintettlen termeszet, romlatlan teremtményire.
2021. ápr. 12. 17:46
14/29 anonim válasza:
".... fiú, vagy lány...." Ugyanugy ahogy' ez is tök helytelen szohasználat. A fiu és lány megnevezés embergyerekekre értendö!!! (Nem kutyákra, nem macskákra vagy egyéb állatokra!!) Ha nem tudod a speciális magyar szot a megnevezésre akkor legáltalánosabban him- v. nöivaru, v. him, kan vagy nöstény.
2021. ápr. 12. 17:52
15/29 anonim válasza:
Mondjuk a vaddisznó esetében nem hiszem, hogy nagy félreértések lehetnek. De a szarvasmarháknál már nagy a probléma. Tehénnek hívnak kb. minden szarvasmarhát. Tegnapi példa: félek a tehenektől. Mivel szeretem az illetőt, aki ezt mondta, ezért nem javítottam ki.
A legjobb az volt, hogy egy gyerekeknek készült rajzfilmben következetesen tőgyet rajzoltak a bikákra...
2021. ápr. 12. 17:55
16/29 anonim válasza:
Attól függ, hogy az a lány vaddisznó lgbtq+-e, ha igen, akkor akár vadkan is lehet, egyéb esetben koca. A mai világban már nem tudni, és vigyázz nehogy megsértsed a jogait mert felöklel.
2021. ápr. 12. 18:13
17/29 anonim válasza:
Egyébként nem a vadkan fog rád támadni, hanem a koca amikor malacai vannak akkor veszélyesek.
2021. ápr. 12. 18:50
18/29 anonim válasza:
Miért mondják akkor ,hogy fial a macska?Lehet,hogy lány lesz mind,nem?
2021. ápr. 12. 18:58
19/29 anonim válasza:
Azért mert az összes hímként születik, később döntik el, hogy akarnak-e inkább nőstények lenni.
2021. ápr. 12. 19:09
20/29 anonim válasza:
18-as a fial szót több utód világra hozatalára mondják. Az ellést egy vagy két utód világrahozatalára.
A pénzt is fialtatják a bankban talán így érthetőbb. De nem vagyok biztos benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!