Jaguárt lehetséges háznál tartani?
Figyelt kérdés
Nem a törvényi keretekre gondolok most, mert azok biztos, hogy tiltják, mivel vadállat, hanem a gyakorlati tartására gondolok. Ha születése óta én nevelném, etetném, gondoznám elfogadna gazdájának vagy engem is megtámadna idővel?2021. febr. 23. 19:23
1/18 anonim válasza:
Megeshet hogy megtámad mivel benne van a vérében
2/18 anonim válasza:
Tájékozódj még a vadmacskákkal kapcsolatban, s tartásukkal, nevelésükkel. És ha utána felmerül benned egy értelmes kérdés, akkor gyere vissza:)
3/18 anonim válasza:
Az én házam előtt parkol egy, de még soha nem támadott meg.
4/18 anonim válasza:
Simán lehet tartani. Egy ismerősömnek van és simán beall vele a garázsba.
5/18 anonim válasza:
Elfogad... Darabokban 😀 De a szeretet az odaadóvá válik, csak nem kölcsönössé 😀 Gyakorlatilag kiírtsa az egész családodat 😀 Mikor majd azt látod az ablakból, hogy anyád vagy, apád szalad előle az udvarban... De esélye sincs, és mikor leteperi, a vére ráfröccsen az ablaküvegre... Akkor tudni fogod, hogy te onnan a házból már nem fogsz kijutni élve 😀
6/18 anonim válasza:
Jaguár? A legvérengzőbb, kedvtelésből is öl.
7/18 anonim válasza:
Meg ha megellik még többen lesznek mind a zombik.
8/18 anonim válasza:
A Puma jobb ötlet. De lehet Adidas is..
9/18 anonim válasza:
Hát... a jaguárnak van a legerősebb harapása a macskafélék közül, s a szárazföldi emlősök közül a jaguárnak van a 2. legerősebb harapása a hiénák után.
Szóval ha bevadul a cica, akkor ott aztán kő kövön nem marad szinte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!