Magyarországon melyik állatkertbe éri meg a legjobban elmenni, és mikor? (Jövőre gondolkozok ebben)
Szerintem a Győri nagyon jó de semmi extrát nem nyújt. Nincsenek elefántok, delfinek stb azt muszáj megjegyezni.
A fővárosi nekem nem tetszett, zsúfolt, kicsi és az állatok sem boldogok.
Veszprém nagyon szuper, többet sétáltam A pontból B-be mint amennyit az állatokat néztem de nekem ez nem volt gond, barátnőmet viszont zavarta.
Nyíregyháza is nagyon tetszett.
Általánosan ennyit tudok róluk mondani, különleges események miatt nézd meg a honlapokat.
A Nyíregyházi Állatparkot mindenképp érdemes megnézni, elég nagy, tengeri akváriuma is van, országosan híres, Budapesten is láttam már, hogy hirdetik.
A Veszpréminek a környezete nagyon szép, akárcsak a Szegedinek, ezeket is ajánlom.
A Fővárosit is érdemes megnézni, bár abban igaza van az 1-esnek, hogy zsúfolt, de rengeteg állatház is van.
A Nyíregyházit ajánlom, nyáron voltunk ott. Lehetett Tevegelni és fókashow is volt. Elvileg kölyök oroszlán is volt csak délelőtt lehetett látni, mi meg délután voltunk.
A Budapesti is nagyon jó, csak zsúfolt.
Szeged és Veszprém. Nyíregyháziban nem voltunk.
A fővárosit hétköznap vagy tavasszal érdemes megnézni, nincs akkora tömeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!