Magyarországon valamelyik állatkertben van okapi?
Figyelt kérdés
2020. dec. 23. 17:36
1/9 anonim válasza:
Azt hiszem a Nyíregyházi állatkertben van.
2/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem a sosotozoo.hu oldalon. Aszerint nincsen Nyíregyházán.
Azt hiszem, tudnék róla, ha itt lenne, mert nyiregyi vagyok. Azért 1-2 évente elnézek az állatkertbe.
2020. dec. 23. 17:40
4/9 anonim válasza:
Úgy tudom az új állatkertbe tervben volt pesten. Ha ugyan elkészül valaha a sok balhé után...
5/9 anonim válasza:
De cukiii *-* Most kerestem rá a kérdés olvasása után, hogy mi ez; és egyszerre gyönyörű,-és cuki ez az állat. :)
6/9 anonim válasza:
Nyíregyházán nincs okapi, soha nem volt, tudomásom szerint nem is volt tervben. Budapest pár éve a Biodómba szeretett volna, de a legújabb tervek szerint ott sem lesz. Mo.hoz legközelebb a lengyelországi Wroclaw állatkertjében van okapi.
7/9 anonim válasza:
ez lehet rendkívül ostoba kérdés lesz, de csak szerintem néz ki úgy az okapi, minthogyha egy zebra, egy zsiráf, meg egy gazella hármasba tolták volna? :D
8/9 anonim válasza:
#7, Bármi lehetséges. :D :) :) ^ ^
9/9 Csiga imádó válasza:
A legközelebbi állatkert ahol okapi van az a csehországi szafari, asszem la crûvle a neve vagy vmi ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!