Milyen állat hangja lehetett ez?
Pár perce történt a dolog, rendesen beszartam tőle. Nem tudnám mihez hasonlítani, két videót linkelek, amiket ha összemosnánk, kb. megkapnánk a hallott hangot:
A kutyák ordítoztak az utcában ettől a valamitől, és bosszantóan hangos volt, szinte mintha az ablak alatt lett volna, pedig azért pár méterre megvan a földtől a magasság. Vajon mi adhatott ki ilyen hangot?
"Védet faj,természetesen lelőttük."
Hadd gratuláljak, verd csak magad, hogy kinyírtál egy védett madarat egy nyomorult baromfi miatt. Gyökér.
Látom egy kis trollkodás meg szócsatázás is becsúszott az éjjeli órákba. Viccet félretéve, valószínűleg tényleg róka lehetett, vagyis csak feltételezem, mert ebben a videóban majdnem ugyanaz a hang szólalt meg, csak nálunk elnyújtabban rikoltozott.
És #7 komolyan megijedtem az elején, sosem hallottam (főleg ilyen hangosan) ehhez foghatót, nézd el nekem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!