Milyen állat lehetett ez?
Hajnali 1 körül kinéztem az ablakon (városba, az utcára) és egy állatot látok meg a sötétben a járdán.
Először befutott egy ház "oldalába" (van a házon egy kb. 1m-es, de kiépített lyuk, nem tudom hová vezet, a ház mögött van egy kert, lehet hogy oda.) aztán onnan kijött, átfutott az úton és be a parkoló kocsik alá. Rövid ideig láttam, de megpróbálom minél pontosabban leírni.
Kb. akkora volt, mint egy macska, csak kicsit laposabb, rövidebb lábakkal, és hosszúkásabb testtel.
Futása leginkább egy patkányhoz hasonlított, de nem hiszem, hogy az lenne, mert annak eléggé nagy lett volna, és szőrös, talán kicsit "lompos" farka volt.
Bundája színét nem tudtam pontosan megállapítani a sötétben és nem is emlékszek pontosan rá, sötét volt. Talán fekete vagy barna.
Mi lehetett ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!