Egy kangal kepes lehet a farkast megolni 1v1 ben ?
Szerintem lehetseges. Attol fugg mennyire agressziv, him, nosteny, hany eves stb.
Ha egy farkas megjelenne nem biztos hogy az elso az lenne hogy egymasnak rontanak. Eloszor morgas, figyelmeztető jelzesek (farok, vicsor stb). Tehat kozel sem biztos hogy ha egy farkas es egy kutya talalkozna egybol egymasnak mennenek, de szerintem elkepzelheto hogy lenyomna, bar a farkasok általában ugye falkaban vannak.
Van egyébként kulon farkasolo is, a medveolo mellett. Ez a ketto szerintem fixen.
A medveolo kepes lehet megolni egy farkast 1v1 ben ?
Melyik a farkasolo fajta ?
Szerintem a cane corso kicsi hozza. Jo nem kicsi egy atlag kutyahoz, de o inkabb a masszivabb fajta, mivel rovidebb a bundaja egyebkent se biztos hogy egyreszt talalkoznanak, masreszt ugye a farkasok nyakra mennek.
A farkasolo pl: a kaukazusi es tarsai. Azok eleg hatalmasak hogy elbanjanak eggyel.
Nincs olyan, hogy medveölő🙇♂️🙇♂️
És ha valaki mégis azt hiszi, hogy van, akkor minek teszi fel a kérdést logikus, hogy meg tudna ölni egy farkast, ha már medveölő...
Kisebb medvet siman megtudnak. Pl a fekete medvet.
Itt nem egy grizzlyre es tarsaira kell gondolni. A fekete medve alig nagyobb mint egy 100 kilos kutya, es méghozzá nagyon gyava is. Ugy hogy siman meg az ember is eltudja sokszor kergetni. A kifejletlen medvékrol ne is beszeljunk.
Jó, hát a kifejletlen medvék az anyjukkal vannak, de hagyjuk is
Ez összes ilyen kérdés eléggé képzeletbeli, se a farkasok, se a kutyák nem egyedül voltak/vannak, és nem is úgy "harcoltak", mint ahogy sokan gondolják
Jó, hogy éhes a farkas, de azért nem akar megsérülni, tehát nem mennek egymásnak, hogy na akkor most lenyomlak
Ha egy kutya úgy harapott volna, mint ma az öv-s kutyák, hogy harap és tartja, akkor ha meg is fog egy farkast, addig a többi szétszedi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!