Lehetséges lenne a valóságban is egy ilyen szarvasvonulás?
Mint ami ezen a videón van:
https://www.youtube.com/watch?v=Q6U_8REcFL8
Hova vonulnak a szarvasok?
Már az első válaszban szerepel a rudli szó. Amit mellesleg én írtam, és nem vagyok vadász, csak egy lány vagyok aki számítógéppel dolgozik, és csak akkor lát ilyesmiket, ha utazik. Mint a többi átlag ember, aki néha kihúzza a fejét a monitorból.
Talán ha akkor ráketesel a rudli szóra, kisebbet égsz, és nem csűröd-csavarod a témát még hosszú oldalakon keresztül 🤷♀️
"Már az első válaszban szerepel a rudli szó."
Azt hittem trollkodás vagy poén céljával írták be... Tudod, rudli->rudi->pénisz szójáték. De ezek szerint tévedtem, bocs. Ha szakszó helyett linket is kaptam volna, akkor hamarabb rendeződött volna ez a kellemetlen szitu.
"Jó, de attól még lehet CGI az általam mutatott videó. :D Valaki fel akart vágni vele"
Ja, valaki biztos ilyennel akar felvágni és ezért öl bele órákat egy életszerű animáció készítésebe, amit a szakemberek súlyos pénzekért csinálnak. Semmi értelme, ez amúgy sem olyan hűdenagy dolog, hogy fel kelljen vele vágni, amint látod a legtöbbünk tudta, hogy van ilyen.
Jó, de attól még lehet CGI az általam mutatott videó. :D
Nem, nem lehet.
Tudod, rudli->rudi->pénisz szójáték.
Ez egyedül neked jutott eszedbe... 🤦♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!