Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Egy csimpánz képes megölni...

Egy csimpánz képes megölni egy felnőtt embert?

Figyelt kérdés

2020. nov. 22. 20:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
96%

Állítólag a csimpi haromszor,mas forrasok szerint négyszer erősebb egy átlagos embernél.

Csimpi valszeg utni rugni nemfog,őt lehet utni rugni,de az emberek általában egy 45 kilós németjuhászt vagy kisebb súlyú bull terriereket sem birnak szó szerint felrugni.

Nem volt még ember aki csimpanzt elvert volna,azthiszem nem is lesz.

Na meg mma. Az eleve halott dolog lenne ellene.

Bjj nem lenne jó,mindig ott a feje amivel harap.

Ez egy idiota elkepzeles.

Mma -ztam egy ideig bjj kutya tamadss ellen sem jo,mindig a baj a harapo fej,amire a bjj nek nincsen ellenszere.

Fejkulcsokat ne emlitsd mert nem marad szabad kezed kozben,mig a csimpinek legalább 3 amivel tèpni fog....stb stb.

2020. nov. 24. 12:55
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
A csimpánznak több a gyors összehúzódású izomrostja, mint az embernek. Az, hogy sokat tudunk fekvenyomni, az egy teljesen más dolog. Valóban, a csimpánz nem annyival erősebb az embernél, mint amennyire mondják, inkább arról van szó, ahogyan izmos, mert nem úgy, mint az ember. Meg ott van az is, hogy az ütés - rúgás csak harctávolságban működik, de a csimpánz nem fog ott állni előtted. Megpróbál rádcsimpaszkodni :) , Felmászik rád, stb... Közvetlen közelről az ütések és rúgások nem sokat érnek.
2020. nov. 24. 14:57
 23/32 zozo256 ***** válasza:
11%

https://www.youtube.com/watch?v=bkcHhpDPsTk

Na ebben a videóban kb azokat mondják el, amit én eddig. Abszolút erőben alábbmarad a csimpánz, ezen nem kell tovább vitatkozni :D

Legyen akkor döntetlen egy átlag MMA harcos ellen. De egy nagyobb darab akkor is megveri a csimánzt valszeg. Megnézném azt a csimpánzt, akit egy 100 kilós ember fejberúg. Vagy ha egyszer elkapja a majmot kétkézzel és földhöz vágja, akkor is annyi volt neki. De ha nem akkor ráugrik azt csá.

2020. nov. 24. 15:29
 24/32 zozo256 ***** válasza:
11%
Értem én, de lehet el se jut odáig a csimpánz, hogy rákapaszkodjon az emberre, mert addig fejenrúgják, vagy akármi.
2020. nov. 24. 15:31
 25/32 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon rákattantatok erre az MMA harcosra, pedig a kérdés az volt, hogy általában egy felnőtt emberrel végezni tud-e egy csimpánz. Amire a válasz: igen, képes rá. Ami nem jelenti, hogy az ember-csimpánz párharcból biztosan a majom kerül ki győztesen, de lehet, hogy így lesz.
2020. nov. 24. 15:36
 26/32 anonim ***** válasza:
92%
A csimpánznak fegyverei vannak, a szemfogai. Hiába akarná lefolytani az MMA harcos, ha közel engedi magához, akkor széttépi a fogaival
2020. nov. 24. 15:50
 27/32 zozo256 ***** válasza:
10%
Én megadom, hogy az átlag embert valószínűleg legyőzi a csimpánz, csak próbáltam arra rávilágítani, hogy nem olyan egyszerű a helyzet, ha egy felkészült emberrel találja magát szemben.
2020. nov. 24. 16:56
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
27. Egy spam csatorna beszamoloja nem tul hiteles.
2020. nov. 24. 17:03
 29/32 anonim válasza:
55%

Húha na akkor ezt végig olvastam az eredeti kérdésre a válasz egyértelmű igen, nem is nagyon ritka dolog hogy öl embert (nem is épp természetes de megesik)

Az MMA dologra meg nem tudom miért kattantunk rá ennyire de az ember technikailag jóval erősebb is tud lenni mint egy átlag csimpánz testtömegünk nagyobb több izom is fér ránk nem tudom honnan jött hogy 5ször olyan erősek mint egy ember mert ez szimplán nem igaz.

Egy jól edzett ember meg tudja magát védeni egy csimpánztól és szerintem az mma-s erősebb is egy átlag csimpánznál, de hozzá kell tenni hogy a csimpánz harap (ja).

Na valahova oda akartam kilyukadni hogy ne higgyétek már azt hogy a csimpánz sokkal erősebb egy embernél és hogy egy testépítő harcban jártas embert simán megöl egy átlag csimpánz mert nem még egy atlag embert sem biztos. Látja, hogy nagyobb vagy nála és nem kicsit fél is amúgy az embertől ha agresszív. (Szóval röviden tömören tud embert ölni de egy jó erőben lévő tapasztalt ember erősebb nála)

2020. nov. 27. 19:15
 30/32 anonim válasza:
55%
Még komment ez előző válaszomhoz hogy jól edzett ember alatt nem az MMA bajnokunkat értettem mert na...
2020. nov. 27. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!