Róka áttelepítése megoldható?
Egy erdős rész mellett lakunk és tavaly is láttam már rókát, viszont idén már nagy eséllyel le is fialt, mert többnek a hangját is hallom, viszont a gond, hogy bejárnak a kertünkbe és a két macskánkat is elvitték.
A kérdésem az lenne mit lehet tenni, lehet-e valakinek szólni, hogy a rókát valahová máshová áttelepítse?
1. A rókát komolyan azért löveti le valaki, mert él? Hihetetlen..
2. A medvecsapda az egész EU-ban tiltott!! Aki eladta aki megvette és alkalmazta, feljelenthető a rendőrségen.
3. Ha zavar a természet, költözz panelba!
1. Nem azert lovetem le mert el (kedvenc allatom), DE! Mivel mezogazdasaggal foglalkozunk igy rohadt nagy karokat tud okozni a baromfi allomanyban..ilyenkor jon az h akkor legyen megcsinalva a kerites...megvan..2 meter magas, alulfemkarokkal foldbe van rogzitve eleg mellyen emellett felul szogesdrot...ezen is bejut mert kicseszett okos..
2.ha a vadaszt kuldom ki h figyelj man jozsikam aljj mar ott a telken sotetedesig meg egy kicsit itana, ki kene loni azt a franya rokat...nem fog oda menni a rola mert erzi az ember szagat...elvefogoval is probalkoztunk de valahogy mindig kilopta a csalit..
3.mint mondtam mezogazdasaggal foglalkozunk foleg sajat celra h ne a bolti szart egyuk..(mezogazdasz suliba jarok es tudod mi van a konyvekben mint "tap szarbasmarhanak"? Brojler csirke mellyalom...azzal etetik a vagos marhakat az uzemekeben..csirkesz@rral..mi meg ebbol koszonjuk nem kerunk..
11.
Az ölőcsapdák nincsenek betiltva hazánkban!
1. Nem akarom őket eltenni láb alól azért tettem fel úgy a kérdést is, hogy áttelepíttetni.
2. A macskáink kintiek és bentiek, ha látom őket sötétedés előtt behozom, de nem mindig tudom mert makacsak és nem jönnek hiába hívom.
3. A kerítés pedig teljesen jó köszöni szépen, de nem kioktatásokat hanem ölteket kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!