Természetes ha egyszerre ennyi galamb hal meg?
A környékünkön lévő lakótelepen kb 10 méterenként van egy-egy galamb tetem. Nem tudom mi vagy ki végezhetett velük, mert van olyan aminek csak a feje hiányzik. Macskák nincsenek a környéken, de amikor voltak akkor se volt ennyi halott madár. Varjúk vannak, de az nem csak a fejét szedi le. Én emberre gyanakodom..
Hova lehetne ezt bejelenteni? Van arra megoldás, hogy ne legyen ennyi halott madár?
Nálunk januárban-február környékén volt heti 8-10 tetem az udvaron. Volt aminek csak a darabjait láttuk mert a kutyák megették. Először azt hittük mind a kutyák fogtak meg de akkor nem lett volna több ép köztük.
Telefonáltam össze vissza népegészségügyi, állat-egészségügyi onnan a megyei állatorvos.... azt mondtak mjd valaki kijön és elviszi a tetemeket bevizsgálni azóta is jönnek!!
En meg tettem a bejelentést félve a madár influenzától de magyarul le se💩ja senki. Mondjuk egyszerűbb nekik is kiirtani baromfi telepeket mint esetleg elejét venni a bajnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!