Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Lehet medvét láttam a budaörsi...

Lehet medvét láttam a budaörsi hegyekben?

Figyelt kérdés
Lomha mozgású állat volt, nem tűnt kutyának, mert annál nagyobb, s egyedül volt, nem ment mögötte ember sem,az irányomba tartott, de messze volt megijedtem, vissza is fordultam a túrázásból. Farkarkasnál nagyobb termetű, hiúzt meg nagyon ritkán láttni még a Börzsönyben, vagy bárhol máshol is. Nem hagy nyugodni az egész. Szűk ösvényen történt a dolog, egy idő után lefordult az ösvényről a sűrű fás részre. Nagyon megijedtem, pillanatok alatt történt az egész
2020. ápr. 27. 18:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Annál nagyobb volt
2020. ápr. 27. 20:02
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudnád mondani, vagy mutatni térképen, hogy hol láttad?
2020. ápr. 27. 21:29
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és esetleg arra gondolsz, hogy a Budakeszi vadasparkból szökhetett ki? Akkor holnap eressz meg egy telefont és kérdezd meg őket, nem hiányzik-e egy maci :D Bocsi, egyébként tényleg nem vicces, be@arnék, ha velem szembe jönne egy.
2020. ápr. 27. 21:32
 14/20 A kérdező kommentje:
Odvas hegyen Budaörsön. Kb. félig fent voltunk, ott láttuk, mondjuk én sokáig nem neztem, egyből megfordultam, s mentem visszafele, ahonnan jöttem. Kutakodtam kicsit, és április közepe után több medve észlelés volt Magyarországon, Pásztónál is a kilátónál macicsaládot láttak,nincs is messze tőlünk.
2020. ápr. 27. 22:27
 15/20 A kérdező kommentje:
Parás belegondolni, hogy lehet egy nagy vadállat volt velünk szembe, jött felénk. A barátom meg is akarta nézni, de eltűnt a sűrűben, ahogy mondtam
2020. ápr. 27. 22:29
 16/20 A kérdező kommentje:
2020. ápr. 27. 22:31
 17/20 A kérdező kommentje:
Igen, az is megfordult a fejünkben, hogy kiszökött valahonnan egy nagyobb állat, de nem jelentettek hasonlót interneten.
2020. ápr. 27. 22:32
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ott én is gyakran megfordulok, az egyik nagy kedvenc helyem. Mostantól figyelem a híreket, még sosem láttam arra felé állatot.
2020. ápr. 27. 22:38
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A pásztói medve már nem új keletű, ott már korábban is észleltek családot. Remélem ilyen messzire azért nem jön el a medve. Bár ki tudja, ma egy őzet ütöttek el a belvárosban, oda hogy jutott el szerencsétlen
2020. ápr. 27. 22:42
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen, olvastam az őzikét, szegényke.
2020. ápr. 27. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!