és nekem még ez vált be (nekem a csípések bedagadnak, begyulladnak, fájnak, ritkán, de olyan is volt, hogy akadályozta a mozgást végtagon, allergia), csinálj egy kúrát:
Borogasd egy kis konyharuhába csavart jéggel (jeget közvetlenül nem rakunk rá a bőrre!) és igyál kálciumot!
2019. jún. 17. 20:44
6/11 anonim válasza:
Irix spray.
2019. jún. 17. 20:51
7/11 anonim válasza:
A kalciumról már rég beigazolódott, hogy ilyenre semmit nem ér, az csak vitamin, az Irix meg égési sérülésekre való.
2019. jún. 17. 21:45
8/11 anonim válasza:
Ilyesmi allergiás reakcióra én is kálcium innekciót kaptam az orvostól és fél órán belül lement a duzzanat mindenhonnan.
Szóval elhiszem, hogy a netes "brittudósok" mindent tudnak, de a kálcium valóban segít, korházban is adják az allergiás reakcióra.
2019. jún. 18. 19:20
9/11 anonim válasza:
Nekem például nem segít a kalcium, gyerekkorom óta probléma a szúnyogcsípés, nem brit tudósok miatt írtam, amit írtam. Volt olyan, hogy járni sem tudtam, úgy összecsípték a lábamat, és annyira begyulladt, bedagadt, kalcium semmit nem segített.
2019. jún. 18. 19:22
10/11 anonim válasza:
Biztos, hogy szúmyog? Láttad? Mert vannak pici csipős legyek, nekem azok csípése dagad meg, egy 50 forintosnyi piros folt lesz körülötte egy-két hétig. Viszket, fáj. A szúnyogcsípés nekem alig látszik, és egy nap alatt elmúlik.
A keresztapám orvos volt, ő írt fel egy receptet. Mindenre azt kenem, ami viszket. Nagyon jó.
100 cm3 96 %-os alkoholban feloldva 3 gr szalicil, és 3 gr mentol. A szalicil erős baktérium és gombaölő hatású. A keresztapám már nem él, de a háziorvosom újra felírja, amikor elfogyott. Biztos felírja neked is a háziorvos, próbáld ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!