Ki használt már Bio Killi ágy poloskára! És sikerült-e kiírtani vele?
Bolhára használtam.
Lassan, de sikerült.
mi vettünk, de a vége úgyis az lett, hogy hívtunk egy szakembert, aki a saját szerével egyszer körbefújta a lakást (drága helyen lakunk, kb 45ezret kért!). hozzá kell tegyem, amint kiderült, hogy ágyi poloskánk van, rögtön "szétszedtük a lakást" (igen, tudom, hogy ez az egyik legbutább ötlet, mivel a poloskák akkor elmenekülnek, gyakorlatilag az egész lakásba - de ezt sajnos későn olvastuk a netről).
szétszedtük alatt azt értem, hogy minden ruhaneműt le a pincébe, fekete zsákokban (a kimosottakat más színű zsákba tettük); ahogy elmozgattunk egy szerkényt, kiderült, hogy hideg fal mellett van (nem sokat szellőztettünk), ergo alaposan bepenészedett, meg régi is volt -> kivágtuk a francba; összes képet le a falról (nagyon sok volt alattuk!!!), még most is kint vannak, talán egy fél év múlva behozzuk..
..még a padló szegélyléceit is leszedtük..
amikor megjött a srác, pár bútor maradt (tényleg csak minimális); befújt mindent, mi meg hirtelen elköltöztünk a nagyihoz a gyerekekkel 3 napra, hogy hasson a szer. azt mondta, hogy amit ő használ, az sokkal erősebb, mint amit kapni lehet (biokill - 1000 huf, protect - 3000 huf, a kettő közül talán az utóbbi hasznosabb volt, de biztosra nem tudom mondani), az már "engedélyköteles", vagy mi. (egy ilyen háti permetezővel szórta ki.)
röviden összefoglalva: szerintem nagyon sokat számít, hogy minél hamarabb felismerjétek és tegyetek ellene valamit. nekünk a nagy hajcihő "szerencsére nem jött olyan rosszkor", azaz volt időnk tényleg kipakolni a lakást, emellett egy jó alkalom volt a költözéshez hasonló rendrakáshoz: azóta kevesebb a lomunk, mert többször átválogattuk, mi jön vissza. ha dolgoznotok kell minden nap és még egy szabad délutánotok se lenne, amit föl tudtok áldozni erre, az sokkal rosszabb lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!