Segítség bolha?
Figyelt kérdés
Az otthonomban bolhát találtam. Tiszta, rendezett otthonom van. Rendszeresen takarítok. Már többször korbefujtam az egész lakást 3 fajta rovarirto szerrel és ma mégis találtam megint. A munkakörom olyan hogy ott aztán minden van. Ezért gondolom hogy én hoztam haza. Háziállatom sincs. Már teljesen tanácstalan vagyok. Mit tegyek meg hogy eltunjenek? Találtam ultrahangos kullancs és bolha riasztott. Az jó lehet?2019. ápr. 11. 21:07
1/2 Jsbsnaj válasza:
Nálunk is volt. Vettünk egy kifejezetten bolhákhoz való sprét Bio kill rovarirto peremet. Az használt egyedül de az tényleg ki is irtotta
2/2 A kérdező kommentje:
Azt én is fujom :(.
2019. ápr. 12. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!