Meddig marad életben a bolha "gazdatest" nélkül?
1-es hozzászólónak teljesen igaza van! Egy kutyának való bőrre csepegtetős bolhaírtó 2 ezer forintba kerül, el nem hiszem, hogy ennyi ne lett volna kiszorítható a pénztárcából! Aki kutyát tart, az felelősséggel tartozik az állat iránt, nemcsak elé kell lökni a család kimaradt kajamaradékát, hanem ápolni is kell. Gondolom, orvos sem látta a kutyát soha, különben javasolta volna a borhaírtót.
Egyébként a bolha nagyon sokáig, akár 1-2 hónapig is kibírja vérszívás nélkül. Ha egy kutyán túl sok a bolha, akkor annyi vért képesek kiszívni az állatból, hogy abba is belepusztul a kutya. Nem beszélve arról, hogy rengeteg fertőzést tud bevinni a seben keresztül, így akár fertőzésben is elpusztulhat a kutya. Tehát felelőtlenség egy állattartótól, ha a rábízott állatot nem gondozza, hanem kínozza.
Kár ezen vitatkozni, a kutya már 12 éven felül lehetett, de akár mibe is halt meg, már meghalt.
Én sajnáltam azt a kutyát, de nem az én kutyám volt, sőt nem is a barátomé. Én még csak nem is lakok ott, és még tanulok, nem tudtam volna kiszorítani 2 havonta (mert max eddig tartanak általában a bolhairtó cseppek) ennyit sem, ha hiszitek ha nem. Én annyit tudtam tenni, hogy megfürdettem, amit meg is tettem.
Nekünk anyukámékkal van két kutyánk, mi azokért vállaltunk felelősséget, azokat el is látjuk mindennel.
Kíváncsi vagyok ti mégis mit tesztek az állatokért, hogy itt ítélkeztek.
De amúgy a választ köszönöm erre voltam kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!