Keresztespók ilyeneket készített. Mik ezek?
Figyelt kérdés
Egy délután alatt készített néhány pici, piszkosfehér gombócot. Mik lehetnek azok?
2018. nov. 3. 22:58
1/9 anonim válasza:
Nem tudom a pontos nevüket, de ezek peték. Ergó ha nem szeretnél több kispókott akkor csapd agyon/nyomd szét a fehér kis gombócokat. Ha meg bírod a kis 8 lábúakat akkor hagyd őket. :) :D
2/9 anonim válasza:
Kokon (magyarul petezsák) ebből fognak kikelni a pókok.
3/9 anonim válasza:
Ezek lesznek az utódok. Petecsomagokat készít a nőstény a párzás után. Kora tavasszal fognak kikelni.
4/9 anonim válasza:
Valóban petezsák. Szerintem ha a kérdező nem szeretné a kis pókokat nem tartana egy nagyot a szobájában. Bírom a Game of Throneos cuccokat amúgy a háttérben. :D
5/9 anonim válasza:
1.vagyok. 4.válaszoló igen rájöttem. Amikor a válaszomat írtam csak az első képet néztem meg. :D
6/9 A kérdező kommentje:
Húú köszi srácok❤ Akkor azt hiszem meg kell válnom kicsi Ramsaytől 💔 😭
2018. nov. 4. 00:17
7/9 anonim válasza:
Szegenyke . Ö is csinalt par gombóckát
8/9 anonim válasza:
miért?! kidobod a gombóckákat és kész...
9/9 A kérdező kommentje:
Mert az egész helye tele van gombóckákkal. :/
2018. nov. 7. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!