SOS! Bejött a poloska és eltűnt. Valahová bebújt és nem tudom mit csináljak?
Iszonyatosan írtózom a poloskáktól, úgy mint az araknofóbiások a póktól, ezért nagyon kikészít hogy ez a r*hadt dög befészkelte magát valahová és még nem is látom.
Bejött, zúgva körözött egyet a fejem fölött olyan hangosan mint a Tu-95-ös, én megijedtem és ordítva kivágtattam a szobából, mire visszamentem nincs sehol...
Van valami amivel elő lehet csalogatni a kis ízeltlábú ocsmányságot? Kérlek segítsetek, nem fogol tudni aludni így...
sarkokban, függönyön, szekrény mögött lehet, esetleg az ablakkereten.
Egyébként teljesen ártalmatlan rovar, de tudom, hogy ez nem vigasztal, én is rohadtul utálom őket.
meglett??
ha nincs nézd meg a függöny és az ablak környékét, nálam mindíg ott van ha van
Meglett!!! A könyvespolc szélén mászott. Összegyűjtöttem minden erőmet és egy zsebkendővel megfogtam majd bevágtam a WC-be. Remélem szeretni a csatornát!
Köszi hogy ilyen sokan próbáltatok segíteni, szükségem volt a lelki támogatásra! 😁😥
büszke vagyok rád, azért ez egy fóbiásnak nagy lépés :D
mostmár szép álmokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!