A pókok miért a sarokba szőnek hálót?
Neked bizonyára nincs sok pókod. Nekem van. Szőnek azok mindenhova, nem kell nekik kifejezetten sarok. De persze nehezen tudnak átívelni hatalmas távolságokat, főleg a kisebbek (nagyoktól láttam már több méteres hálót, olyan helyen, hogy azóta se jöttem rá, hogy a csudába kezdte el), úgyhogy szeretik, ha körbehatároltabb helyük van. Nálam mindig teleszövik az edényeket, a lámpákat meg ami jön. Az ablakokban is mindig lelkesek. Végülis ott is van sarok :)
S neked nem tudom, milyen otthonod van, az enyém normál építésű ház, a sarkokban közel sem 90 fok van, csuda tudja, normál kőműves arra nem képes...
"S neked nem tudom, milyen otthonod van, az enyém normál építésű ház, a sarkokban közel sem 90 fok van, csuda tudja, normál kőműves arra nem képes..."
Akkor a házadat érdekes kőműves épithette. Fogd meg a derékszögmérődet és tedd a sarokba.:D A mi ódivatú házunk sarkaiban 90 fok van kereken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!