Ágyi poloska írtása házilag?
Albérletben lakok, sajnos a tulajdonos nem hajlandó rovarírtókat kihívni, mert szerinte az a bérlő feladata.
Egyszer már fizettem 14 ezret, ismét nem szeretnék. Van valami jó írószer ellenük?
Forró gőzzel kéne telenyomni a lakást, az kinyír mindent, viszont valószínűleg nem olcsó mulatság.
Ha esetleg van gőztisztítótok, azzal lenne érdemes minden olyan felületen átmenni, amiben megtelepethetnek ezek a dögök.
Arra viszont nagyon vigyázz, ha kész lesz a lakásod,
lehetőleg semmit ne vigyél magaddal innen, csak, ha alaposan fertőtlenítve van, mert simán átfertőzheted az új lakást is.
Forró gőz. Nekem nem volt pénzem rovarírtókra, 5 éve amikor megtámadtak. Vettem egy teáskannához hasonló elektromos gőzölőt. Két nap volt amíg többször végigmentem a lakáson. 3-5 cmre az összes bútortól. Az összea ruhát átmostam, többször.
Eltüntek.
Elötte meg falták a testemet. Csípések voltak mindenhol, mint egy férges úgy néztem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!