Lányok ti mit csináltok ha bogarat láttok a szobátokba?
Jók ezek a "kiengedem" válaszok, de mit csináltok, ha a hülyéje nem megy ki?
Végre sikerült a tönkrement szúnyoghálóimat kicserélni, úgyhogy be már nem jönnek, de errefelé pl. a poloskák olyan idióták, hogy bejönnek, suttyomban, aztán pattognak összevissza a plafonon-falon, kiengedném, de nem megy, de olyat is csinál, hogy ha lekapcsolom a lámpát, akkor bolondul meg, ha felkapcsolom, akkor meg nem látom, hol van (szúnyog ugyanez, de az nem bogár).
Egyszer meg olyan esetem volt, hogy épp cserebogár rajzás volt, és egy ilyen beleakadt a hajamba. Na, őt onnan kitessékelni... Kíváncsi lennék, hogy a kis állatszerető vegánunk mit csinálna hasonló helyzetben. Nincs bajom a vegánokkal, de azért nem mindig olyan egyszerű ez. :-)
Engem egyébként alapvetően nem zavarnak a bogarak, rovarok... amíg ők békén hagynak, én is békén hagyom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!