Ha elpusztul a kutya, ti mit csináltok vele, elássátok a kertbe? Télen is? Másik kutya kiáshatja esetleg?
Figyelt kérdés
A kutyám már nagyon öreg és beteges, és sokszor amikor fekszik, azt nézem, hogy él-e még szegény. Nagyon fájna ha elveszítenénk, próbálok felkészülni a legrosszabbra.2018. máj. 13. 14:43
1/12 anonim válasza:
Kutyánk szerencsére még nem, de cicánk halt már meg, őt a kertben temettük el, kövekkel kiraktuk a kis "sírt" így védve volt mindentől.
2/12 anonim válasza:
Igen, elásom. Ha nagyon beteg akkor talán humánusabb lenne elaltatni. Bár neki erről nyilván más lenne a véleménye...
3/12 anonim válasza:
Semmiképp sem ásnám el, mert fertőzésveszélyes. Igaz, ha nincs a közelben olyan hely, ahol le lehet adni a tetemeket, akkor persze talán tényleg ez a legjobb megoldás. Egy ideig azért a helytől valahol elzárnám a másik kutyát, nehogy kikaparja, vagy átmenetileg lefedném pl téglával.
4/12 anonim válasza:
Én elhamvasztattam a kutyusomat másfél hónappal ezelőtt. Nagyon szép kis szív alakú urnát kértem. Most már mindig velem lesz.
5/12 anonim válasza:
Elástuk, igen. Mélyre kell és ha biztosra akarsz menni, akkor ha van fölös tégla vagy pl. egyéb kemény lapok, akkor azt a tetem fölé teheted, egy réteg föld és úgy rá a kemény téglákat vagy lapokat, majd ismét föld. Így nem tudja kiásni semmi.
6/12 A kérdező kommentje:
Elhamvasztani hogyan, hol lehetséges. Mennyibe kerül?
2018. máj. 15. 10:47
7/12 anonim válasza:
Súlytól függ. 41 ezer volt az én 12 kilós kutyusomnál az alapdíj, ebben benne van az oda-visszavitel és egy tappancsos kerámia váza. az nekem nem tetszett, így 14 ezer forintos felárért választottam egy szív alakú gyönyörű urnát, így 54 ezret fizettem. 24 óra alatt lerendezik az egészet.
Rex állathamvasztók. Rettenetesen kedvesek, megértőek, empatikusak. Nincsenek zavarban attól, ha elsírod magad, sőt megnyugtatnak. Én hálás vagyok nekik amiért megkönnyítették a gyász folyamatát!
8/12 anonim válasza:
Nyilván kiszámoltad, de azért leírom: 55 ezret fizettem a hamvasztásért.
9/12 anonim válasza:
váza... urna... Bocsi, félreírtam.
10/12 anonim válasza:
Szerencsére az én kutyáim élnek még,nyuszijaim temettük el ,mélyre kellett ásni és kövekből/járólap darab szép sírt csináltunk nekik:) Hallottam kutyatemetőröl is,érdemes utánaolvasni annak is:)
Remélem még aktuális.Él még a kutyus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!