Ez milyen fajta pók? Elég agresszív. Kérdőjel?
2018. ápr. 26. 19:27
2/8 anonim válasza:
Igen és emberre nem veszélyes, kitűnő a látása.
Nagyon gyakori itthon mindenféle változatban.
3/8 anonim válasza:
Ugye, hogy agresszív?
Egyszer én is feltettem egy ilyen kérdést
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__rovarok-izeltlabuak_..
és nem hitték el. Engem megtámadott! Ülök otthon eszem a fasírtot koviubival erre a torkomnak ugrik.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Megevett három másik pókot, egyik nála nagyobb volt. Megvan már egy hónapja :D mondjuk ma vízbe fulladt valahogyan. Utoljára a teknősöm hátán láttam utazni. Kemény jószág volt. :D
2018. ápr. 26. 22:00
5/8 anonim válasza:
Nekem a lábamnak esett egy ilyen. Sétálok a kertben tavaly nyáron, erre valami csípi a lábujjam, hát egy büdös barna ehhez hasonló pók szalad el a papucstól.
6/8 anonim válasza:
Nekem egy ilyen vitte el a kutyámat. Kint játszottunk a kertben, aztán a semmiből előugrott és halálra karolta. Volt Bodri, nincs Bodri.
Mi mondjuk aztán lángszóróval égettük el a fészkében, amit a pincébe épített. Már nem emlékszek hogyan.
7/8 A kérdező kommentje:
Lángszóró? Zseinális. Én meg vacakolok itt a Kalasnyikovval, nem tudtam eltalálni...
2018. ápr. 28. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!