Help! Ez milyen bogár? ( Kép )
Hat en 6honapot olvastam, hogy annyir is kinirnak ver nelkul;((
Holnap kihivok valami irtot.
Nektek mindenről a menekültek jutnak eszetekbe?
A két világháború között is tele volt a város poloskával. Kérdezd meg a szüleidet, nagyszüleidet. Ne dobjál ki semmit, hanem hívjál ki egy szakembert aki majd megoldja. Ha kidobod a matracot, valaki rögtön hazaviszi és nála is lesz. Így terjed. A többi csak városi legenda.
Semmi uj dolog nem erkezett a hazba, se vendeg:/
hnap telefonalok irtoknak.. kb olya 17ezrem fogja banni... ahh..
Hivni fogunk szakembert.
Matracomvan a foldon, szoval àgykeret nincs. Atneztem a matracot (kis is porszivoztam az egeszet) semmi.
Kepek nincsenek a falon. Az osszes (4db) szekreny el lett huzva ki lett proszivozva a hatulja alja ... sehol semmi... parketta nincs, hanem ez a hajopadlo vagy mi a fene. Egyetlen repedes van a szegelynel, lehet ott bujnak, de ott sem lattam semmi rajuk utalo jelet. Nagyon profik a kis dögök. Ezek még amiket találtam nem kifejlett peldanyok , ahogy igy elneztem a google kepek alapjan... paplan , párna is ki lett mosva.. tenyleg otletem nincs hol lehetnek..
holnap kihivok irtot es remenykedem, hogy megszabadulok toluk, mert ez borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!