Cynthiaa kérdése:
Ismer alaki olyan boltot, ahol poloskák ellen árulnak irtószert? (Budapest)
Figyelt kérdés
Leginkább Boráros, vagy annak környéke lenne a legalkalmasabb, mert így is Budapest legkülső részétől 20 km-re lakom. Nagyjából milyen árakra számítsak? 1-2 flakonnal elég első körben? Valakinek bevált már valamelyik és le tudja írni a nevét?2017. okt. 26. 21:40
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2017. okt. 26. 21:56
3/6 anonim válasza:
Házilag nem fog menni, felesleges pénzkidobás. Csak megy az idő, és még jobban elszaporodnak. Hívj rovairtó szakembert!
4/6 anonim válasza:
én is probálkoztam protekttel meg mindennel de semmi nem segített...bár kevesebben lettek tőle kiirtani nem tudod vele. 3 hónapig próbálkoztam. aztán teljesen bele fordultam a szenvedésbe. minnél hamarabb hívsz szakembert annál olcsobban , annál kvesebb irtással megúszod. minnél továb vársz annál nagyobb lehet a fertőződés ugyanis nagyon gyorsan szaporodnak. Hívj szakembert
5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat. Én is feladtam, már az 5. flakonnal használtam el. Nagyon lassan pusztultak el a szertől, még jól megcsípkedtek előtte, kevesebb lett, de siker az nem sok.
Szeretnék szakembert hívni, viszont gondoltam mielőtt neki kezdenék egyedül a keresgélésnek, hátha innen tudna valaki ajánlani jó szakembereket. Mondjuk nagyon drágán dolgozó és a a lakhelyemtől távoli céget nem szívesen fizetnék/fogadnék, de hátha van valaki, aki hasonlóképp járt már és a közelben tud segíteni. Dunavarsányban lakom, szóval Dunaharaszti, Taksony, Soroksár, Szigethalom,.. az ilyen településekre gondolok.
2017. nov. 21. 15:53
6/6 anonim válasza:
Ha aktuális még a dolog, én őket ajánlom: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!