Ez milyen pók lehet?
Ma találkoztam vele gazolás közben, az egyik kihúzott virág gyökerei közül mászott elő.
Én csak annyit tudtam megállapítani, hogy szerintem valamilyen keresztespók lehet, legalábbis a mintázata alapján.
Illetve mennyire veszélyes fajta? nem volt szívem megölni, ezért egy lapáton elvittem hátra a bozótosba, de ha valami veszélyes fajta akkor azért ezzel lehet nem tettem jót, legalábbis nem szívesen látnák ilyet lakáson belül akár.
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a választ, akkor megnyugodtam.
Igazából a mérete volt az ami picit megijesztett, első pillanatban még azt sem értettem mit látok,ahogy szegényke mászott elő. :)
Kár volt megnéznem :'D Most rosszat fogok álmodni xDDD
Volt egy hasonló a kertünkben tegnap.Az egyik fa ágán csücsült én meg szívrohamot kaptam miatta.Szép méretes egy pók.Én azt hittem,hogy valami háziállatként tartott pókica volt,csak elszabadult,de örülök,hogy megtaláltam ezt a kérdést :'D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!