Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Ágyi poloska lehetett?

Ágyi poloska lehetett?

Figyelt kérdés

Soha az életben nem láttam.. bár télen az egyik munkstársaméknál volt ilyen probléma,olyan nyugodtan mondta mintha semmisèg lenne. Lakik a 10 kerületbe vagy hol.. putris helyen. Akárhányszor erről beszéltünk mindigvakaróztunk.

Én Budapesttől 30 km-re lakom itt elvileg a körmyéken ilyen bogarak nincsenek ,vagy legalábbis tömegesen el szaporodva nincsenek,de szerintem abszolút nincsenek így házakban..

Soha nem jártam ott, nem is vagyunk egy műszakba és ez hónapokksl ez előtt volt.

Fekszem az ágyba keresem a távirányítót és egy döglött bogarat találok, először a csótányra gondoltam aztán eszembe jutott a poloska néztem képeket és mintha hasonlított volna rá,nem tudom mert kidobtam az ablakon, nyomott volt már neg összegyűrt sötét színű..

hófehér a matracom és az ágy keret is egyszerű,modern semmi olyan rejtett zúg, semmi nyomot nem találtam,ami erre utal. Mit tegyek?

2017. júl. 31. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
42%
Nem ágyi poloska volt az, hanem lapostetű, mosd meg a feneked, meg a nemi szerved.
2017. júl. 31. 22:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Legalább 1 cm-s volt az a Bogár nem találtam semmi feketét magamon,szerintem nem az!
2017. júl. 31. 22:18
 3/3 anonim ***** válasza:
96%

Ha egy centinél hosszabb volt, úgy lehet, hogy inkább valami "kinti" bogár tévedt be, pl. lámpa, vagy a TV fényére.

Ha csípések sincsenek rajtad, szerintem ne parázz! [link]

2017. aug. 2. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!