Segítene valaki? Eltűnt a madárpókom!
Az a helyzet, hogy nemrég szereztem be egy madárpókot. Eleinte féltem a gondolattol, de pár nap után megszoktan hogy a szobámba van.
Tegnap este matattam az akváriuma körül, igen fáradt voltam, valószínűleg nem jól tettem rá a tetejét. Reggelre nem lett meg, egész nap kerestem a lakásban. Az ablakok este nyitva voltak, lehet kimászott? Hívjak ehhez szakértőt vagy itt nincsenek ilyen szakemberek?
Inkább nem alszok otthol és minden ablakot bezártam.
Köszi a válaszokat.
Meglett?
Illetve, merre laksz?
Csak hogy tudjam, hogy számíthatok-e rá abban az esetben, hogy ha az első kérdésre nemleges a válasz :´D
Meglett, köszönöm a válaszokat, a tévés szekrény mögött volt!!
Nem veszélyeztettem senki életét és csak kevés ember allergiás rájuk. Legközelebb vigyázok, nyugi
Nekem is eltűnt tavaly az egyik, és az asztal alatt volt; másnap reggel láttam meg....
Én csak attól voltam bef....sva, hogy éhen hal, vagy rálépek napközbe. Amúgy senkinek nem megy álmába a fejére; mert fél, meg amúgy se eszik embert stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!