Segítene valaki? Eltűnt a madárpókom!
Az a helyzet, hogy nemrég szereztem be egy madárpókot. Eleinte féltem a gondolattol, de pár nap után megszoktan hogy a szobámba van.
Tegnap este matattam az akváriuma körül, igen fáradt voltam, valószínűleg nem jól tettem rá a tetejét. Reggelre nem lett meg, egész nap kerestem a lakásban. Az ablakok este nyitva voltak, lehet kimászott? Hívjak ehhez szakértőt vagy itt nincsenek ilyen szakemberek?
Inkább nem alszok otthol és minden ablakot bezártam.
Köszi a válaszokat.
Felelőtlen idióta vagy, pont.
Ráadásul még veszélyezteted is a környeetet.
Bekene jelenteni, mert barkinek baja lehet belole komolyabb es egyedul te vagy erte a felelos!!!
Inkabb megjobban nezzel szet a lakasba es a kornyeken, mig nem megy nagyon messze!!
Még fiatal ?Mert ha fiatal és picike,akkor lehet hogy a nappalinkban van xD
Délután láttam meg a kanapé előtt.Fekete,vastag pók,szóval nem olyan kaszáspók szerű.Viszonylag hosszú lábak,de nem olyan nagy.Kb.mint egy kisebb radír O.o
Remélem nem a tiéd xD
Valószínűleg a lakásban lesz, nekünk is szökött már ki- Ágy alatt, szekrény mögött, és hasonló sötét zúgokban érdemes keresni. De valószínűleg ki fog száradni, és csak döglötten találod meg.
Amit itthon vehetsz engedély nélküli fajokat, azoknak emberre nem veszélyes a mérge (kivéve ha épp allergiás rá, hasonlóan mint a darázsnál).
Konkrétan milyen fajról van szó? És mekkora példányról? Csakmert sokat segít a keresésben ha tudjuk ha esetleg üreglakó vagy fán élő fajról van szó.
Melyik faj?
Sötétebb réseket nézzél át, számítógépbe is bebújnak, szekrény mögé...
Éjszaka rakj ki egy melegítőt a szoba közepére, oda fog menni valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!