Lódarázsnak darálthúshoz milyen rovarírtót kell keverni?
Szerintem ilyet ne csinálj,mert nem biztos hogy csak a lódarazsak fognak rá jönni (sőt,biztos hogy nem),és véletlenül olyan állatokat is megmérgezhetsz,akiket nem szerettél volna..és mi van ha a darázs meg túléli? Egyébként lódarazsakat vagy lódarázs fészket akarsz írtani? Találtam egy blogot, amin sok hasznos információt találhatsz a darazsakkal,és irtásukkal kapcsolatban:
Ezen kívül itt egy házi darázscsapdával kapcsolatos oldal is,bár ez nem kifejezetten lódarazsak ellen írja:
Üdv
Sajna rovarírtóról nincs sok információm, de ha flakonba rakod, akkor megér egy próbát. Kb. a felénél 2 cm átmérőjű lukat vágsz. Beledobod amit csalinak használnál, pl. darálthúst. Öntesz rá egy kicsi vizet és egy kevéske ecetet. Igaz, hogy a királynőt nem öli meg, de dolgozók nélkül nem sokra fog menni. Kicsit lassabban dolgozik, de nálam bevált a flakonos megoldás. Igaz én pálinkát, cukrot, esetleg sört és ecetet raktam bele. Aztán egy idő után bűzlött a sok tetemtől, és arra mentek a legyek is. A méhek viszont nem mennek rá, nem szeretik az ecetet (de a darálthúst se nagyon).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!