Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Lódarázs jár a kertünkbe?

Lódarázs jár a kertünkbe?

Figyelt kérdés
Van egy lódarázs,aki mindig akkor száll a kertünkbe amikor kinnt vagyok a 16 hónapos lányommal,és játszunk. Egy db lódarázs repked felettünk! És szinte ugyanolyan köröket repül mindennap! Most a nyakam mogott repült el a r.ohadek! Felkaptam a gyereket és beszaladtam vele a házba! Én irtozom toluk! Rettenetesen felek,h megcsipi a gyerekem! Mit lehet tenni?

2017. máj. 24. 21:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Valahogyan pedig le kellene ütnöd. Velem is volt ilyen és épp egy lódarázzsal, konkrétan üldözött. Én is nagyon félek tőlük, de mivel általában békén hagynak, ezért nem szoktam bántani őket, de ezt a példányt lecsaptam, mert elegem volt belőle. Seprűvel, vagy valami ehhez hasonlóan nagy eszközzel nem mernéd lecsapni?
2017. jún. 15. 08:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Olyan gyakran előfordul méheknél és darazsaknál is hogy elkezd feletted cikázni valamilyen okból. Leginkább ha zavarod a köreit.

De ahhoz hogy megcsípjen hozzá kell érni vagy a fészkében kell kotorászni.

De ha valamelyik túl agresszív lenne hát le is csaphatod

2017. jún. 15. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!