Nektek mászott már bogár a szátokba vagy a fuletekbe pok vagy hasonlo rovar?
Számba volt, hogy berepült. De szerencsére csak kisebb. Álltam az udvaron, beszélgettünk és szúnyog vagy ilyen kis muslica szerű már repült be a számba. De rögtön ki is köptem.
Más szerencsére még nem.
A ruhámba már esett be darázs, poloska, úgy hogy neki repült a mellkasomnak aztán puff bele a ruhába a kivágásnál. A darázs meg is csípett. :S
Állítólag álmunkban előfordulhat, hogy pók mászik a szánkba és le is nyelhetjük.
A meleg és nedves helyeket szeretik.
Nyáron sokszor belefutok egy-két muslincába.
Én egyszer egy benzinkúton árult előrecsomagolt szendvicsbe találtam egy poloskát. Sajnos nem volt szerencsém, mert ráharaptam, és leírhatatlanul borzalmasan rossz íze volt (majdnem elhánytam magam).
Ez a póknyelős marhaság pedig teljesen valószerűtlen; a pókoknak kiváló érzékeik vannak, ezért kizárható, hogy önszántukból bújóhelyet keresnének egy nagyobb állat (például ember) bármely lyukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!