1 csótány nem csótány?
Nem tudom, mennyire nyugtat meg a válaszom, mi 6 éve lakunk a jelenlegi lakásunkban, eddig kétszer volt bent csótány (mindig csúnya vége lett). Másnap mindkétszer kitakarítottunk mindent! Kipakoltunk a szekrényekből, a konyhai szekrényből is, porszívó, felmosás, porolás minden. Nem tudom az a kettő, hogy tévedt be. :/
Pók szokott gyakrabban, meg ősszel 3-4 poloska bejön. :/
A szobámban is volt egyszer egy, kb. 5 éve. Felébredtem éjszaka és azt hallottam, mintha valaminek kopognának a lábai. Először azt hittem, képzelődöm, aztán egyre jobban elkezdtem parázni, hogy valami százlábú mászkálhat az ágyam mellett, úgyhogy felkapcsoltam a lámpát és egy csótány mászott a földön, aki aztán megismerte közelebbről a cipőm talpát. Ez pont nyaralás előtt volt, úgyhogy telefújtuk indulás előtt lakást valami csótányirtó spray-vel. Azóta nem láttam egyet se itthon.
A környéken viszont biztos laknak, mert egy közeli utcában egyszer éjszaka jöttem haza, és csakúgy rajzottak az egyik ház előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!