Lehet egy kissé beteg kérdésem? :o
Figyelt kérdés
Bocsi a vulgáris megfogalmazásért, de a katicák tudnak fingani? :D2016. szept. 24. 20:08
2/7 A kérdező kommentje:
És ha igen, akkor hogyan? :o
Mármint na..nekik is van segglyukuk? Bocsi, tényleg nem tudom normálisan megfogalmazni. :D És hát elvileg csak tetveket esznek, nem? Attól meg keletkezik ilyen fajta salakanyag?
2016. szept. 24. 20:16
3/7 A kérdező kommentje:
Vagy tudnátok kissé tudományosabb választ adni?
Előre is köszi :)
2016. szept. 24. 20:17
4/7 anonim válasza:
Ez a kérdés még a humor kategoriában is "beteg kérdés". Arra késztet csupán , hogy megkérdezzem : Télleg komolyan gondolod-e , ami kérdést feltettél és ha igen , írd le , miért fogalmazódott meg benned ez a "kérdés". Egy, a Katalin név becézőjéről nevezett ismerősöd ihletett?
5/7 A kérdező kommentje:
Persze, hogy komolyan gondoltam, különben nem írtam volna ki
Amúgy csak úgy eszembe jutott, mert sokat gondolkozok (ilyen baromságokon is, igen..)
Ja, és bocsi a Katicáért, kis betűvel írtam ki, de így hozta be :s
2016. szept. 24. 21:16
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem. A rovarok emésztőrendszere a miénkhez képest nagyon-nagyon egyszerű, a katicabogár pedig -révén ragadozóként ismert- nem igényel olyan szimbiózist egyes baktériumfélékkel, mint mi. Tehát nincs, ami fingásnak nevezhető gázkibocsájtásra kényszerítené az állatot.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2016. szept. 25. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!