A kutyám minden hónapban beteg. Mit tegyek?
Szavad ne legyen! Szerencsétlen kutya. Napi 2X 10 perc séta szerinted hova elég? Elárulom, hogy más kutyát levisznek MINIMUM 3X fél órára, vagy 2X fél óra és egyszer 1-2 óra!!!! Öreg kutyákat is látok akivel sokat kint vannak, a kutya élvezi, boldog ha kutyatársaságban lehet!
Pedigree... Lehet, nálatok egy fokkal jobb, de itt szimpla moslék. Vitaminos... Lol. Nem kellene bele "vitamin" ha húsból lenne nem pedig ipari hulladékból.
Szégyelld magad!
1. Napi több séta: mondjuk 4 ebből 2 fel órás es 2 eu!
2. Váltás tápot! Fit Active Senior TÁP sokkal jobb
A bűzmirigy problémáknak köze nincs az ivartalanításhoz.
Mit jelent a "rosszul" állapot?
Konzervvel általában túl lágy lesz a széklet. A bűzmirigy nem tud rendesen ürülni.
Ha pedig állandósult bűzmirigy gyulladása van, azt ki szokták műteni.
Sajnos elég sok foga nincs már meg, amikor örökbefogadtam már nagyon rossz állapotban voltak a fogai, tehát nem tudja megenni a tápot. Csakis konzervet. Egyszer vettem neki premium minőségű konzervet, de találtam benne műanyag darabokat, ugyhogy többet nem vettem.
Másrészt multheten vigyázzunk egy kislány törpeuszkárra és őt a gazdai ketszer viszik le 5 percekre. És a kutya egészséges, ja és macskakonzervet eszik. Ugyhogy nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!